top of page

L'Oli de la Passió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL TAST D'OLIS - AFORAMENT COMPLET!

 

Dissabte de Rams

 

Lloc: Confraria de Nostra Senyora de Gràcia

Hora: 19:00h

Preu: 15€

 

Tast comentat a cegues de diferents varietats d'olis. Els ponents que conformen la taula de tast són el Sr. Josep Pere Colat, president de la D.O.P. Oli de la Terra Alta i el Sr. Jordi Rius, membre del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya.

Seguidament hi haurà maridatge d'un seguit de tapes elaborades pel restaurant Oníria amb olis d'oliva verge extra de diferents varietats i vins locals.

 

* L’import total s’haurà de fer efectiu per mitjà d’ingrés bancari al compte núm. ES38-3183-6571-39-2012529117 (Arquia Bank) indicant en el concepte “INSCRIPCIÓ TAST OLI" i el nom del participant. Una vegada fet l’ingrés és imprescindible enviar el comprovant bancari a tast.lapassiodevilalba@gmail.com i us confirmarem la inscripció.

Tradicionalment l'olivera ha estat associada a la pau i ha representat l'abundància pel fet de proveir d'aliment als homes, font de llum i remei de les ferides, a més d'olis d'unció i productes cosmètics.

Des del Patronat de la Passió, amb col·laboració de la DOP Oli de la Terra Alta, s'ha engegat un nou projecte per tal de conèixer els usos de l'oli des de l'antiguitat fins avui dia i els seus beneficis per a la salut.

 

bottom of page