top of page

El Vi de la Passió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL TAST COMENTAT

 

Dissabte Sant

 

Lloc: Casal Cultural Rossinyol

Hora: 11:00h

Preu: 25€*

 

Tast comentat amb la participació de diferents vins dels cellers de Vilalba dels Arcs que formen part de la D.O. Terra Alta (Celler Xavier Clua, Vins del Tros, Covilalba/Celler Unió, Ecovitres, Bernaví i Bielsa Ruano). S'obriran les àmfores del Vi de la Passió emmagatzemat a la cripta de la Confraria de la Mare de Déu de Gràcia.

Els ponents que composen la taula de tast són el Sr. Jordi Alcover, la Sra. Sílvia Naranjo, equip directiu de la Guia de Vins de Catalunya; i el Sr. Antoni Cutrona, director de l’Escola Agrària de Gandesa.

Marida la Passió vol introduir els vins dolços en l'art del maridatge com feien els nostres avantpassats, donant importància als contrastos i a la nostra varietat estrella com és la Garnatxa Blanca. Gaudirem d'un maridatge de vins dolços, rancis i del vi de la Passió amb tapes elaborades per la cuinera local Mª Rosa Vallespi  del restaurant Nou Moderno.

* L’import total s’haurà de fer efectiu per mitjà d’ingrés bancari al compte núm. ES38-3183-6571-39-2012529117 (Arquia Bank) indicant en el concepte “INSCRIPCIÓ TAST VI" i el nom del participant. Una vegada fet l’ingrés és imprescindible enviar el comprovant bancari a tast.lapassiodevilalba@gmail.com i us confirmarem la inscripció.

 

NOTA: Només podran quedar inscrits al tast els majors de 18 anys.

 

El vi és un dels productes naturals, al costat de l'oli i del pa, més clarament vinculats a la cultura mediterrània. En relació amb el territori, Vilalba és un poble amb una llarga tradició vitivinícola que compta amb un bon grapat de cellers inscrits a la D.O. Terra Alta.

 

Des de fa més de 10 anys el Patronat de la Passió elabora un vi a l'antiga, a símil del de l'època romana, que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l'últim sopar. Tot el procés és artesanal, des de la verema fins als trasbalsos i l'emmagatzematge en unes àmfores de terrissa.

 

Us esperem!

bottom of page