El Vi de la Passió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL TAST COMENTAT I OBERTURA DE LES ÀMFORES

 

Dissabte Sant

 

Lloc: Casal Cultural Rossinyol

Hora: 11:00h

Preu: 15€*

 

Tast comentat amb la participació de diferents vins dels cellers de Vilalba dels Arcs que formen part de la D.O. Terra Alta (Celler Xavier Clua, Vins del Tros, Covilalba, Ecovitres i Bernaví). A més, durant el tast s'obren les àmfores amb el Vi de la Passió i es tasta aquest per primera vegada després d'haver-se segellat mesos abans. Com a novetat, aquest any el tast serà a cegues i només de vins elaborats amb garnatxa blanca. Hi haurà premi per al millor catador/a!

Els ponents que composen la taula de tast són el Sr. Jordi Alcover, la Sra. Sílvia Naranjo i el Sr. Carles Xuriguera, equip directiu de la Guia de Vins de Catalunya; i el Sr. Antoni Cutrona, director de l’Escola Agrària de Gandesa.

 

* L’import total s’haurà de fer efectiu per mitjà d’ingrés bancari al compte núm. ES94-2100 0085 70 0200404360 (La Caixa) indicant en el concepte “INSCRIPCIÓ TAST VI" i el nom del participant. Una vegada fet l’ingrés és imprescindible enviar el comprovant bancari a tast.lapassiodevilalba@gmail.com i us confirmarem la inscripció.

 

NOTA: Només podran quedar inscrits al tast els majors de 18 anys.

 

El vi és un dels productes naturals, al costat de l'oli i del pa, més clarament vinculats a la cultura mediterrània. En relació amb el territori, Vilalba és un poble amb una llarga tradició vitivinícola que compta amb un bon grapat de cellers inscrits a la D.O. Terra Alta.

 

Des de fa més de 10 anys el Patronat de la Passió elabora un vi a l'antiga, a símil del de l'època romana, que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l'últim sopar. Tot el procés és artesanal, des de la verema fins als trasbalsos i l'emmagatzematge en unes àmfores de terrissa.

 

Us esperem!