top of page

El Vi de la Passió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL TAST COMENTAT A CEGUES I OBERTURA DE LES ÀMFORES DEL VI DE LA PASSIÓ

 

Dissabte Sant

 

Lloc: Casal Cultural Rossinyol

Hora: 11:00h

Preu: 40€ per parella*

 

Tast comentat a cegues amb la participació de diferents vins dels cellers de Vilalba dels Arcs que formen part de la D.O. Terra Alta (Celler Xavier Clua, Vins del Tros, Covilalba/Celler Unió, Ecovitres, Bernaví i Bielsa Ruano). Aquest any, la inscripció serà per parelles i l'objectiu serà encertar els següents criteris:

 

1. Varietat de raïm
2. Anyada
3. Nom del celler
4. Nom del vi
5. Tipus de vi (jove, criança, dolç…)

La parella guanyadora s'emportarà un cap de setmana als allotjaments rurals Casa Solé de Vilalba dels Arcs, premi patrocinat a través de l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta (ATRTA).

Per finalitzar l'acte, es farà la tradicional obertura de les àmfores del Vi de la Passió per poder tastar-lo després de diversos mesos emmagatzemat a la cripta de la Confraria de la Mare de Déu de Gràcia.

* L’import total s’haurà de fer efectiu per mitjà d’ingrés bancari al compte núm. ES38-3183-6571-39-2012529117 (Arquia Bank) indicant en el concepte “INSCRIPCIÓ TAST VI" i el nom del participant. Una vegada fet l’ingrés és imprescindible enviar el comprovant bancari a tast.lapassiodevilalba@gmail.com i us confirmarem la inscripció.

 

NOTA: Només podran quedar inscrits al tast els majors de 18 anys.

El vi és un dels productes naturals, al costat de l'oli i del pa, més clarament vinculats a la cultura mediterrània. En relació amb el territori, Vilalba és un poble amb una llarga tradició vitivinícola que compta amb un bon grapat de cellers inscrits a la D.O. Terra Alta.

 

Des de fa més de 10 anys el Patronat de la Passió elabora un vi a l'antiga, a símil del de l'època romana, que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l'últim sopar. Tot el procés és artesanal, des de la verema fins als trasbalsos i l'emmagatzematge en unes àmfores de terrissa.

 

Us esperem!

bottom of page