top of page

El Vi de la Passió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL TAST DE LA PASSIÓ

Dissabte Sant

 

Lloc: Casal Cultural Rossinyol

Hora: 11:00h

Preu: 15€*

 

Tast comentat amb la participació de diferents vins dels cellers de Vilalba dels Arcs que formen part de la D.O. Terra Alta (Celler Xavier Clua, Vins del Tros, Covilalba/Celler Unió, Ecovitres i Bernaví). Aquest any no podrem obrir les àmfores del Vi de la Passió degut a la pedregada que va afectar les vinyes el passat mes de setembre de 2021 però hi haurà una sorpresa que no defraudarà.

Els ponents que composen la taula de tast són el Sr. Jordi Alcover, la Sra. Sílvia Naranjo, equip directiu de la Guia de Vins de Catalunya; i el Sr. Ivan Busquets, director de l’Escola Agrària de Gandesa.

 

* L’import total s’haurà de fer efectiu per mitjà d’ingrés bancari al compte núm. ES98 - 3191 0571 60 5636914516 (Arquia Bank) indicant en el concepte “INSCRIPCIÓ TAST VI" i el nom del participant. Una vegada fet l’ingrés és imprescindible enviar el comprovant bancari a tast.lapassiodevilalba@gmail.com i us confirmarem la inscripció.

 

NOTA: Només podran quedar inscrits al tast els majors de 18 anys.

 

El vi és un dels productes naturals, al costat de l'oli i del pa, més clarament vinculats a la cultura mediterrània. En relació amb el territori, Vilalba és un poble amb una llarga tradició vitivinícola que compta amb un bon grapat de cellers inscrits a la D.O. Terra Alta.

 

Des de fa més de 14 anys el Patronat de la Passió elabora un vi a l'antiga, a símil del de l'època romana, que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l'últim sopar. Tot el procés és artesanal, des de la verema fins als trasbalsos i l'emmagatzematge en unes àmfores de terrissa.

 

bottom of page